Val op met je
BEDRIJFSBUS WAGENPARK VRACHTWAGEN

Je auto is je rijdende reclamebord. Maak er gebruik van!

Voertuigreclame

Wij zeggen altijd, ‘je voertuig is je visitekaartje!’ Bedenk maar eens hoeveel mensen je tegenkomt. Veel van deze mensen lezen jouw bedrijfsnaam of boodschap, zeker als deze goed opvalt. Als je nagaat dat deze bestickering jaren goed blijft zitten, is het een heel voordelige manier van reclame. Daarnaast kan met de juiste bestickering in één oogopslag duidelijk worden gemaakt wat voor soort bedrijf het is. Heeft een voertuig bijvoorbeeld reflecterende strepen dan is het over het algemeen een bedrijf dat veel langs de weg werkzaam is. Kortom het draait vaak om opvallen en herkenbaarheid en laten wij daar nou net de specialist in zijn!

Reclame op bedrijfsbus of auto

Van een bescheiden sticker met het logo tot de gehele auto wrappen in de huisstijl, er is van alles mogelijk! Vaak zien wij dat zakelijke auto’s ook privé worden gebruikt, dus kiest men er vaak voor om het bedrijfslogo op een subtiele manier op de auto te verwerken. Zo is er een mooie compromis tussen een zakelijke auto privé rijden maar toch kenbaar maken bij welk bedrijf de auto hoort.

Reclame op bedrijfsbussen is de afgelopen jaren gestegen aan populariteit. Door de over het algemeen grote laadruimtes, hebben bussen ook vaak een groot oppervlakte om te bestickeren. Dit biedt ruimte om je merk of bedrijf te promoten, maar ook om mensen te triggeren! 

De belangrijkste functies van voertuigreclame: promotie, professionele uitstraling, het creëren van herkenbaarheid en oproepen tot actie. Met oproepen tot actie bedoelen we de oproep én trigger om mensen iets te laten doen. Wil je bijvoorbeeld meer telefoontjes ontvangen? Dan kunnen we dit met voertuigbelettering realiseren. Of wil je je openstaande vacatures uitlichten? Ook dit is mogelijk met reclame op je bedrijfsbus. Kortom, het aanbrengen van reclame op je bedrijfsbus of auto heeft talloze functies!  

Wagenpark laten bestickeren

Een heel wagenpark laten bestickeren? Dat kan! In dat geval vinden bedrijven het vaak belangrijk dat er een consistent beeld ontstaat van het wagenpark. Wij kiezen er altijd voor om te ontwerpen a.d.h.v. schaaltekeningen. Dit zorgt ervoor dat eventuele nieuwe voertuigen hetzelfde ingetekend en geproduceerd kunnen worden. Uiteindelijk leidt dit voor een consistent beeld van het hele wagenpark! Het grote voordeel van het bestickeren van je wagenpark: herkenbaarheid en professionele uitstraling. 

Vrachtwagen bestickering/reclame

Het voertuig dat ook wel bekend staat als de kilometervreter! Vrachtwagens zijn over het algemeen veel onderweg en hebben daardoor veel bekijks. Een hele goede reden om er dus verzorgd bij te rijden! Of het nou gaat om alleen de cabine, trailer met dichte bak of een tautliner, vrijwel alles kan bestickert worden.

Een andere mogelijkheid is de vrachtwagen in te zetten voor promotionele doeleinden. Doordat vrachtwagentrailers zoveel bekijks hebben en over het algemeen grote rechte oppervlakten hebben om te bestickeren, is vrachtwagenreclame ideaal! Bekijk hier een voorbeeld.

Wij brengen transporteur en partijen voor promotionele acties graag bij elkaar! Benieuwd hoe dit werkt? Neem contact met ons op!

WhatsApp met Martijn!