Val op met je
DAILY DRIVER BEDRIJFSWAGEN WAGENPARK

Je auto is je rijdende reclamebord. Maak er gebruik van!

Carwrap

Carwrap! De oorsprong van ons bedrijf, dus stiekem ook wel één van onze grootste specialiteiten. Het is dé ideale manier om jouw voertuig een unieke kleur te geven en de kwaliteit van de oorspronkelijke lak te behouden. Voor carwrap heb je keuze uit talloze kleuren met allerlei soorten uitstralingen: matt, satein, glossy, carbon, leer (ja, je leest het goed, leer!).... er is heel veel mogelijk!

Full carwrap

De titel zegt het al, het geheel wrappen van een voertuig! Voor deze toepassing gebruiken wij altijd hoogwaardige kwaliteit wrapfolie van 3M. Op verzoek kunnen wij eventueel met andere merken werken. Het mooie aan deze toepassing is dat de oorspronkelijke lak beschermd blijft*. Daarnaast heeft folie of het algemeen een wat meer uitgesproken kleur dan bij het spuiten van auto’s. Dus zeg het maar, ga je voor ‘Carbon’ of voor ‘Gloss Hot Pink’?

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om alleen bepaalde onderdelen van de auto te laten wrappen.

*Het beschermen van de lak is altijd afhankelijk van de originele staat van de lak. In de regel is het: hoe nieuwer de auto, hoe beter de lak.

Ontchromen

Je hebt het vast weleens gezien, een auto met té veel chromen details. Denk aan de raamlijsten, spiegelkappen, grill, etc. Mocht dit nou toevallig bij je eigen auto het geval zijn, dan is dé oplossing (als het je tegenstaat natuurlijk): ontchromen. Wat we doen, we plakken de chromen onderdelen van de auto in een andere kleur. De meest voorkomende kleur voor deze toepassing is zwart.

Striping

Altijd al eens in de auto van Max Verstappen willen rijden, maar is het er gewoon nog niet van gekomen? Dan kun je ook je eigen auto een sportieve look geven door striping toe te passen! Of het nou gaat om twee strepen over de hele auto of schuine strepen over de portieren? Ook hier is weer van alles mogelijk!

Offerte opvragen

Wij vragen je zo veel mogelijk informatie over de aanvraag te delen. We komen binnen 48 uur met een offerte op maat.

    WhatsApp met Martijn!