Val op met je
DAILY DRIVER BEDRIJFSWAGEN WAGENPARK

Je auto is je rijdende reclamebord. Maak er gebruik van!

Carwrap

Carwrapping is het beplakken van je auto met wrapfolie. Het is tevens ook de oorsprong van ons bedrijf, dus stiekem ook wel één van onze grootste specialiteiten. Het is dé ideale manier om jouw voertuig een unieke kleur te geven en de kwaliteit van de oorspronkelijke lak te behouden. Voor carwrap heb je keuze uit talloze kleuren met allerlei soorten uitstralingen: matt, satein, glossy, carbon, leer en tijgerprint. Zoals dj Tony Junior en Patty Brard bij ons ervaren hebben: er is heel veel mogelijk met carwrapping!

Full carwrap

Een fullcarwrap is het geheel wrappen van een voertuig. Voor deze toepassing gebruiken wij altijd hoogwaardige kwaliteit wrapfolie van 3M. Op verzoek kunnen wij eventueel met andere merken werken. Een voordeel van het wrappen van je auto is dat de folie bescherming biedt en dat in veel gevallen de oorspronkelijke lak beschermd blijft. Daarnaast heeft folie over het algemeen een wat meer uitgesproken kleur dan bij het spuiten van auto’s. Dus zeg het maar, ga je voor ‘Carbon’ of voor ‘Gloss Hot Pink’? 

Uiteraard kun je er ook voor kiezen om alleen bepaalde onderdelen van de auto te laten wrappen.

*Het beschermen van de lak is altijd afhankelijk van de originele staat van de lak. In de regel is het: hoe nieuwer de auto, hoe beter de lak.

Ontchromen

Je hebt het vast weleens gezien, een auto met té veel chromen details. Denk aan de raamlijsten, spiegelkappen, grill, etc. Mocht dit nou toevallig bij je eigen auto het geval zijn, dan is dé oplossing (als het je tegenstaat natuurlijk): ontchromen. Wat we doen, we plakken de chromen onderdelen van de auto in een andere kleur. De meest voorkomende kleur voor deze toepassing is zwart.

Striping

Altijd al eens in de auto van Max Verstappen willen rijden, maar is het er gewoon nog niet van gekomen? Dan kun je ook je eigen auto een sportieve look geven door striping toe te passen! Of het nou gaat om twee strepen over de hele auto of schuine strepen over de portieren? Ook hier is weer van alles mogelijk!

Veelgestelde vragen over carwrapping

Autowrap is een laag wrapfolie op een auto, of een gedeelte daarvan. Met autowrap kun je je auto een andere kleur geven, uiteraard is het ook mogelijk om een deel van de auto te voorzien van wrapfolie. De wrapfolie wordt aangebracht op de auto en hecht door middel van een lijmlaag, om de folie zo goed mogelijk te laten hechten maken wij de wrapfolie enorm heet.

We krijgen vaak de vraag wat onze carwrap prijzen zijn. De kosten van het wrappen van je auto zijn afhankelijk van verschillende factoren. Uiteraard spelen de wensen en de grootte van de auto hierbij een grote rol. Ben je benieuwd naar de kosten van het wrappen van je auto? Neem dan contact met ons op, we bespreken de mogelijkheden graag met je!

Dit hangt af van het soort wrapfolie en de manier waarop de folie op de auto gemonteerd is. Met de standaard wrapfolie en de techniek die wij gebruiken blijft de wrap een aantal jaar goed!

WhatsApp met Martijn!