Opvallen met
BEWEGWIJZERING RECLAMEZUIL VLAGGEN

Creëer herkenning met verschillende manieren van outdoor reclame.

Terrein

De omgeving waar jouw klanten/leveranciers als eerste fysiek mee in aanraking komen... het terrein! Met de juiste signing kun je ervoor zorgen dat hun eerste indruk perfect is en dat zij niet hoeven te zoeken en in één keer goed rijden!

Bewegwijzering

Een juiste bewegwijzering is o.a. belangrijk om jouw bezoekers een goed gevoel over het bedrijf te geven. Ze weten gelijk waar ze moeten parkeren en hoe/waar ze zich moeten melden.

Een juiste bewegwijzering is o.a. belangrijk om jouw bezoekers een goed gevoel over het bedrijf te geven. Ze weten gelijk waar ze moeten parkeren en hoe/waar ze zich moeten melden.

Reclamezuil

Wil je ervoor zorgen dat niemand je meer voorbijrijdt? Kies dan voor een reclamezuil of wegbord voor je pand! Je kunt er het huisnummer en alle gevestigde bedrijven op vermelden. Een manier om extra op te vallen is door te kiezen voor een lichtgevende zuil (link/foto), een schemerschakelaar zorgt ervoor dat deze automatisch. Liever kleinschaliger houden? Kies voor een frame met een bord (link/foto). Komt het weleens voor dat er een nieuw bedrijf bijkomt of weggaat? Voordeel van een bord is dat ze makkelijk opnieuw bestickert kunnen worden.

Vlaggen

Het geeft je pand een professionele uitstraling en maakt het geheel af! Een baniervlag voor in een mast of een beachflag, er zijn verschillende soorten en maten. Net als spandoeken is dit een leuk product om zo nu en dan te wisselen! Wissel de vlaggen bijvoorbeeld met de seizoenen mee en pas het ontwerp daaropaan. Zo blijft je pand de aandacht trekken van voorbijgangers.

Offerte opvragen

Wij vragen je zo veel mogelijk informatie over de aanvraag te delen. We komen binnen 48 uur met een offerte op maat.

    WhatsApp met Martijn!