Gevelreclame

Gevelreclame is een populaire vorm van reclame. Vrijwel elk bedrijf met een pand, past deze manier van reclame toe. Onze tip, hang niet zomaar iets op! Bedenk van tevoren goed met wat voor doel je de reclame wilt toepassen. Er zijn verschillende soorten gevelreclame die op je doel aansluiten, denk bijvoorbeeld aan gevelbelettering, verlichte gevelletters, lichtbakken, reclameborden en raambelettering. Uiteraard zijn wij er om hier met jullie over te sparren. Zit je bijvoorbeeld naast het spoor? Bedenk dan dat een trein zo voorbij is, dus dat mensen in de trein in één oogopslag je bedrijfsnaam/huisstijl moeten zien. Je doet het helemaal goed als je bedrijf een herkenningspunt voor de treinpassagiers wordt! Zo heeft iedere locatie zijn eigenschappen en kijken we graag samen naar wat voor invloed deze eigenschappen op eventuele gevelreclame hebben!

Reclamebord

Het voordeel van het gebruiken van een reclamebord is dat er relatief weinig ophangpunten zijn, waardoor de gevel nauwelijks ‘beschadigd’ wordt. Daarnaast is het mogelijk om gevelborden te herbestickeren, bij contourgefreesde producten is dit vaak geen optie. Borden lenen zich ook perfect om naast je bedrijfslogo eventueel nog een extra boodschap te communiceren.

Spandoek

Perfect om wisselende boodschappen in te communiceren! Spandoeken worden vaak nog als extra communicatiemiddel op een gevel gemonteerd. Veel vacatures? Communiceer je vacatures via het spandoek! De grootste investering is vaak het frame, en als deze eenmaal hangt is het een kwestie van het wisselen van de spandoeken. Leuk extraatje: laat ons het frame in de kleuren van je pand poedercoaten, zo valt het frame mooi weg tegen de gevel en komt het doek nog beter tot zijn recht ;-).

Raamstickers

Zowel voor logo’s als voor route aanduiding kunnen raamstickers toegepast worden! Bij route aanduiding moet je denken aan stickers als: magazijn, ingang, huisnummer, etc. Ook hier zijn weer tal van verschillende toepassingen voor. Zo bestaat er bijvoorbeeld one-way-vision vinyl (ook wel gaatjesfolie), deze folie maakt het moeilijk om van buiten naar binnen te kijken maar behoudt wel gewoon het zicht van binnen naar buiten.

WhatsApp met Martijn!