Binnen opvallen met
MELKGLAS STICKERS 3D-LETTERS MUURVISUALS

De eerste indruk is belangrijk, ook bij het aanzien van je kantoorruimte.

Indoor reclame

Een goede uitstraling bij binnenkomst van een potentiële klant of bijvoorbeeld een sollicitant is enorm belangrijk, indoor reclame draagt hieraan bij. Wij zeggen daarom altijd: “de customer journey gaat verder bij binnenkomst”. Voor ons komt het hier aan op indoorsigning! Een groot verschil met outdoorsigning is dat hier over het algemeen meer gebruik wordt gemaakt van signing in de vorm van decoratie. Wij zorgen ervoor dat je kantoor een nieuwe uitstraling krijgt en creëren een fijne en professionele werkplek. Veel voorkomende vormen van kantoordecoratie zijn: naadloos fotobehang en peesdoeken. Uiteraard kan er binnen natuurlijk ook wel wat gedaan worden aan branding! Denk hierbij bijvoorbeeld aan 3D logo’s, raamstickers of om het logo/de huisstijl in een muurvisual te verwerken. Omdat er zoveel verschillende soorten toepassingen zijn, zouden wij altijd aanraden om met elkaar in gesprek te gaan om samen de perfecte werkplek en kantoor te creëren!

Melkglas folie

Een van de meest voorkomende folies in bedrijfspanden is melkglas folie. Maar ook melkglas deuren en melkglas op maat zijn populair. Het is de ideale manier om privacy te creëren in je kantoor, maar toch licht door te laten. Zo wordt er bijvoorbeeld vaak een strook over het glas van een vergaderruimte geplakt. Op deze manier word je bijvoorbeeld niet afgeleid tijdens de vergadering door wat er buiten de ruimte gebeurd, maar komt er nog wel licht naar binnen. Melkglas kan ook uitgesneden (cut-out) of geprint worden. Op deze manier maak je het net even wat speelser en het is een extra manier om bijvoorbeeld je logo of huisstijl terug te laten komen. Wil jij op een mooie manier privacy in je kantoor creëren? 

Stickers

Grote stickers, kleine stickers, raamstickers, transparante stickers, enzovoort…. Stickers zijn er in allerlei soorten en maten te krijgen. Het is voor ons ook het meest gebruikte product. Stickers zijn namelijk kostentechnisch aantrekkelijk en op veel verschillende ondergronden toe te passen. Ideaal voor indoorsigning, zeker omdat indoorsigning vaak verschillende soorten doeleinden heeft. Je stickers haal je bij Sign Activation, de specialist in het leveren van stickers! 

3D-Letters (verlicht en onverlicht)

Benieuwd naar 3D logo’s?  Indoor kan er veel aan branding gedaan worden, zo kun je bijvoorbeeld je logo in 3D op een muur monteren. Vaak wordt dit toegepast in de ontvangstruimte, om je gasten kennis te laten maken met het bedrijf. Dit kan met acrylaat voor een zakelijke/nette uitstraling maar bijvoorbeeld ook met NEON voor een wat meer kleurrijke/speelsere uitstraling. De keuze van het materiaal gaat altijd in combinatie met wat je als bedrijf wilt uitstralen. Uiteraard helpen wij graag bij de keuze voor én montage van een 3d logo! 

Muurvisuals (o.a. fotobehang)

Steeds meer gezien in bedrijfspanden zijn muren die geheel bekleed zijn met een foto. Een hele gave toepassing. Het kan in één keer heel veel kleur en sfeer aan een ruimte geven! Het monteren van deze visual kan op meerdere manieren, zo kunnen we hier behang, doek en/of sticker voor gebruiken. Elk product heeft zijn voor en nadelen, zo zijn doeken bijvoorbeeld verwisselbaar en zo kun je met fotobehang in elk hoekje/nisje komen.

WhatsApp met Martijn!