Binnen opvallen met
MELKGLAS STICKERS 3D-LETTERS MUURVISUALS

De eerste indruk is belangrijk, ook bij het aanzien van je kantoorruimte.

Indoor reclame

De ‘customer journey’ (en dus ons werk ;-)) gaat verder bij binnenkomst. Voor ons komt het hier aan op indoorsigning! Een groot verschil met outdoorsigning is dat hier over het algemeen meer gebruik wordt gemaakt van signing in de vorm van decoratie. Het is toch de plek waar jij en je collega’s het meeste zijn... zonde om er dan niet iets leuks van te maken ;-). Veel voorkomende producten voor decoratie zijn: naadloos fotobehang en peesdoeken. Uiteraard kan er binnen natuurlijk ook wel wat gedaan worden aan branding! Denk hierbij bijvoorbeeld aan 3D logo’s, raamstickers of om het logo/de huisstijl in een muurvisual te verwerken. Omdat er zoveel verschillende soorten toepassingen zijn, zouden wij altijd aanraden om met elkaar in gesprek te gaan om samen de juiste materialen te bepalen!

Melkglas (zandstraal)

Een van de meest voorkomende folies in bedrijfspanden is melkglas folie. Het is de ideale manier om privacy te creëren maar toch licht door te laten. Zo wordt er bijvoorbeeld vaak een strook over het glas van een vergaderruimte geplakt. Op deze manier word je bijvoorbeeld niet afgeleid tijdens de vergadering door wat er buiten de ruimte gebeurd, maar komt er nog wel licht naar binnen. Melkglas kan ook uitgesneden (cut-out) of geprint worden. Op deze manier maak je het net even wat speelser en het is een extra manier om bijvoorbeeld je logo of huisstijl terug te laten komen.

Stickers

Grote stickers, kleine stickers, raamstickers, transparante stickers, enzovoort…. Stickers zijn er in allerlei soorten en maten te krijgen. Het is voor ons ook het meest gebruikte product. Stickers zijn namelijk kostentechnisch aantrekkelijk en op veel verschillende ondergronden toe te passen. Ideaal voor indoorsigning, zeker omdat indoorsigning vaak verschillende soorten doeleinden heeft.

3D-Letters (verlicht en onverlicht)

Ook indoor kan er het e.e.a. aan branding gedaan worden, zo kun je bijvoorbeeld je logo in 3D op een muur monteren. Vaak wordt dit toegepast in de ontvangstruimte, om je gasten een soort van ‘welkom te heetten’ bij het bedrijf. Dit kan met acrylaat voor een zakelijke/nette uitstraling maar bijvoorbeeld ook met NEON voor een wat meer kleurrijke/speelsere uitstraling. De keuze van het materiaal gaat altijd in combinatie met wat je als bedrijf wilt uitstralen. Uiteraard helpen wij graag bij die keuze!

Muurvisuals (o.a. fotobehang)

Steeds meer gezien in bedrijfspanden zijn muren die geheel bekleed zijn met een foto. Een hele gave toepassing. Het kan in één keer heel veel kleur en sfeer aan een ruimte geven! Het monteren van deze visual kan op meerdere manieren, zo kunnen we hier behang, doek en/of sticker voor gebruiken. Elk product heeft zijn voor en nadelen, zo zijn doeken bijvoorbeeld verwisselbaar en zo kun je met fotobehang in elk hoekje/nisje komen.

Offerte opvragen

Wij vragen je zo veel mogelijk informatie over de aanvraag te delen. We komen binnen 48 uur met een offerte op maat.

    WhatsApp met Martijn!