Van der Valk hotel Utrecht – Zuilen

Voor het van der Valk hotel Utrecht mochten wij mee denken met de aankleding van de nieuwe parkeergarage. Ook hebben wij gelijk de entree mee gepakt.

De nieuwe parkeer garage was op het eerste oog een beetje saai. Door hier 2 grote aluminium frames op te monteren en strakke donkere spandoeken in te spannen in de uitstraling al heel anders. Deze spanframes zijn de ideale manier om reclame spandoeken nog eens te wissel voor een ander spandoek.

Naast de nieuwe slagbomen was mooie bewegwijzering wel een belangrijk punt. Bij de poort zijn twee grote ovaal zuilen geplaatst van 3 meter hoog. Deze zijn vakkundig in de grond gestort met beton en aangesloten op een stroomkabel. De zuilen zijn zo geplakt dat al het zwart geen licht door laat en het dus alleen de witte teksten oplichten. Bovenin de zuil zit een schemerschakelaar die ervoor zorgt dat de zuilen alleen branden wanneer het donker is.

Bij het hotel hebben wij een kleinere variant van de ovaal zuil geplaatst. Deze is ook gemaakt met verlichting om de gasten duidelijk te maken welke kant ze op moeten ook in het donker.

Naast deze grote zuilen verzorgen wij ook verschillende kleine borden en bewegwijzering in het hotel.

Heb je ook ovaal zuilen nodig voor bewegwijzering bij het bedrijf? Klik.

WhatsApp met Martijn!