Beurs standbouw - naadloosbehang & stickers

Beursstand iPlay – Barcelona

iPlay is al jaren onze vaste klant, waar wij vrijwel alle signing voor verzorgen. Bij iPlay houden ze zich bezig met het leveren van waterattracties. Dit doen zij over de hele wereld, wat ervoor zorgt dat zij ook graag gezien worden op internationale beurzen. Dat bracht ons naar Barcelona. Wij bouwden hier hun beursstand voor de IAAPA (The Global Association for the Attractions Industry). Een super toffe klus op een geweldige locatie. Het leuke aan deze stand is dat het volledig bestaat uit maatwerk, dus geen standaard systemen. Dit zorgt er ook voor dat je, je creatieve brein de vrijheid kan geven voor de invulling ervan ;-)! En dan gaat het niet alleen om de signing, maar er komt bijvoorbeeld ook timmer- en schilderwerk bij kijken.

Aanlooptijd

Het voordeel van beurzen is dat de aanlooptijd duidelijk en overzichtelijk is. Het geeft ons ruim de mogelijkheid om alle wensen omtrent het ontwerp/design met de klant te bespreken en zo tot definitieve beursstand te komen. Daarnaast geeft het ons de tijd om het tot in de puntjes voor te bereiden. Zeker zijn dat alle juiste materialen op voorraad zijn en zorgen de checklist voor vertrek compleet is. Het zou namelijk zonde zijn als je even heen en weer moet rijden voor iets dat vergeten is ;-).

De beursstand

De signing voor de stand van iPlay bestond voornamelijk uit airtex (naadloosbehang) wat gespannen werd op frames. Wat er tot leidt dat je in één keer een complete muur hebt inclusief muurvisual. Naast het airtex zijn er ook nog een aantal stickers met het logo geplakt. Los van de signing kun je bij standbouw denken aan werkzaamheden als:

  • vloerbedekking leggen
  • frames timmeren
  • schilderen houtwerk
  • planten bakken maken
  • inrichten stand
  • TV(‘s) ophangen
  • Afwerken bedrading

Kortom een beursstand is nog niet zomaar gemaakt ;-).

WhatsApp met Martijn!