Roadhouse Arnhem

Een begrip in de regio Arnhem! In samenwerking met Flair Design hebben wij voor Roadhouse Arnhem verschillende toffe projecten mogen realiseren. Dit gave restaurant met heerlijke burgers weet precies wat marketing inhoud! Carwrap, reclame borden en veel bestickering zit hier allemaal in verwerkt.

Misschien heb je hem wel eens zien staan of rijden, de Mercedes truck. Deze vrachtwagen is er voor promotie van het restaurant. Zowel en bakwagen als aanhanger zijn voorzien van stickers. Op de wagen een Full Color print met de naam van het restaurant en op de bak 2 verschillende foto’s van het restaurant. Wij hebben alles geprint op permanente print folie en voorzien van glans laminaat voor het behoud van kleur en tegen krasjes op de inkt. Deze eye-catcher is overal in Nederland te bewonderen ter promotie van het restaurant .

De volgende vraag was of we de Drive-thru kunnen promoten met de 2 Amerikaanse schoolbussen. Deze bussen zijn opzich al een opvallende verschijning maar met de dakframes en borden nog meer! Wij hebben op het dak van de bus 6x1meter grote frames gelast en gemonteerd. Tegen deze frames aan is di-bond beplating gemaakt met opvallende opdruk. Niet te missen!

Voor deze Drive-thru is natuurlijk ook eten nodig en dit word gemaakt vanuit de volledig omgebouwde marktkraam welke wij ook weer helemaal hebben voorzien van een full color carwrap op maat gemaakt. De gehele kraam is bestickerd zowel van binnen als van buiten.

Op de parkeerplaats en daarbuiten zijn verschillende eiken palen met reclame borden gemaakt. Denk aan bewegwijzering en wachtplaatsen voor de auto’s.

Op zoek naar opvallende bestickering voor je voertuig? Klik.

WhatsApp met Martijn!