Fietsdomein

Wij hebben een nieuwe locatie voor een tweede winkel. Kunnen jullie ons helpen deze aan te kleden en onze huisstijl hierin te verwerken? Natuurlijk kunnen wij dat! Een tijd geleden hebben wij het logo van fietsdomein al in een nieuw jasje gestoken en hierbij ook de nieuwe bus voorzien van reclame. Deze is zo goed als volledig voorzien van een full color carwrap. In de winkel monteerde wij: 3D logo’s, Peesdoeken, Raamstickers, Reclame borden en meer.

In de eerste winkel hebben wij ook verschillende reclame producten mogen monteren. Zo hebben wij de wand visuals voorzien van nieuwe peesdoeken met een mooie fotoprint en de lichtbak aan de gevel voorzien van nieuwe block-out stickers met de bekende blauwe en rode kleur.

In de tweede winkel was de vraag of wij het van A tot Z kunnen regelen. Van het inmeten naar opmaken en monteren. De boven verdieping is omgetoverd tot de kinderfietsen en hier hebben wij op de grote raampartij een mooie toekan print gemonteerd. Dit is op melkglas folie geprint zodat het licht z’n werk nog kan doen. Op de hoekramen die naar buiten kijken hebben wij 2 verschillende raamfolie’s gemonteerd. 1 zijde is volledig dichtgeplakt zodat hier niet meer naar buiten kan worden gekeken en de andere zijde is voorzien van one-way vision folie. Hierdoor kunnen klanten naar buiten kijken en vanuit buiten zien de mensen een visual. Beneden in de winkel hebben wij een Acrylaat 3D logo direct op de muur verlijmd. Ook hebben wij een grote visual op de muur gemaakt door middel van een aluminium peesframe met bijbehorend doek. Een aantal full color stickers maakt de winkel warm en gezellig.

Aan de buitenzijde zijn een aantal di-bond panelen met full color bestickering gemonteerd zodat de winkel vanaf de weg goed zichtbaar is. De ramen zijn voorzien van stickers met informatie over de winkel. Op het bestaande hekwerk hebben wij door middel van beugels nog een bewegwijzering bord gemonteerd.

Wij zijn nog vaak in de winkel te vinden om graphics en bordjes te vervangen zodat de winkel constant vernieuwd blijft.

Heeft u ook raamstickers nodig in de vorm van melkglas of full color stickers? Klik.

Of heeft u reclame borden nodig en bewegwijzering? Klik.

WhatsApp met Martijn!