PPC Academy – totale branding

Voor Plinten en Profielen Centrale hebben wij hun gehele nieuwe Academy mogen voorzien van Branding. Hoe tof is het om een geheel nieuwe afdeling van 0 tot 100 te mogen opbouwen? Met o.a.: vloerstickers, peesdoeken, naadloosbehang, 3D-logo’s, melkglas, muurstickers en nog veel meer… Wat komt hier zoal bij kijken? Het belangrijkste is: het bedenken en voorbereiden! Voor het uitwerken van het concept gaan alle credits naar Flair Design. Zij hebben het wederom voor elkaar te geven om het concept tot in perfectie uit te werken.

Vervolgens zorgen dat de tekeningen om worden gezet naar praktijk is waar wij goed in zijn. Geel was de hoofdkleur voor dit project. In aanleiding naar het project hebben we van alle verschillende toepassingen, dus: de vloerstickers, reclameborden, 3D-logo’s, peesdoeken en naadloosbehang samples gemaakt. Om er zeker van te zijn dat ondanks dat er verschillende toepassingen (dus materialen) gebruikt werden, de kleur overal hetzelfde zou zijn. Naast het bepalen van de kleur is materiaalkeuze van essentieel belang! Zeker als je te maken hebt met vloerstickers, die intensief ‘gebruikt’ worden. Ook hier hebben we weer een aantal tests voor gedraaid, om zeker te zijn van het juiste product!

Vervolgens is het een kwestie van een juiste tijdsplanning om ervoor te zorgen dat alles op tijd gemonteerd zou worden. En dit is gelukt! Zie hieronder het eindresultaat.

Ook toe aan nieuwe branding? Of een totaal nieuwe concept? Neem dan contact met ons op!

WhatsApp met Martijn!