Signing op kantoor

Signing op kantoor is erg populair, in deze blog vertellen we je er graag meer over! Zo lees je bijvoorbeeld hoe jij signing kunt inzetten op je kantoor, wat de voordelen zijn en geven we voorbeelden van signing in kantoren.  Het kantoor is een belangrijke plek. Naast dat er op kantoor hard gewerkt wordt, is het ook de plek waar zakelijke afspraken plaatsvinden én is het de “thuisbasis” voor het personeel. Het is daarom belangrijke om een rustige, professionele, gezellige en vooral fijne omgeving te creëren op kantoor. Een fijn kantoor verhoogt ook de werkefficiëntie en de betrokkenheid van de medewerker. Want zeg nou zelf? In een fijne omgeving werk je toch veel beter en ben je daarnaast eerder een trotse vertegenwoordiger van het bedrijf waar je werkt? 

Veelgestelde vragen over signing op kantoor: 

 • Hoe zet je signing in op je kantoor? 

 • Wat heb je nodig om een kantoor in te richten?

 • Hoe maak je een kantoor gezellig?

 • Hoe richt je een kantoor in?


Dit is een belangrijk proces en varieert per project. We kijken samen naar de mogelijkheden, daarbij is het belangrijk om het doel van de signing voor ogen te houden. Wil je bijvoorbeeld professioneel overkomen? Of er juist een gezellig kantoor van maken? Of een combinatie van beiden? 

Hoe zet je signing in op je kantoor? 

Signing kun je op je kantoor op verschillende manieren inzetten:

 • Decoratief

 • Praktisch/functioneel

 • Uitstraling

Het aankleden/decoreren van je kantoor is een goede gelegenheid om je huisstijl op een originele manier toe te passen. Heb je bijvoorbeeld al wel eens gedacht aan fotobehang? Fotobehang op kantoor kan geheel ontworpen worden in je huisstijl en daarmee decoratief zijn en volledig laten aansluiten bij je bedrijf/merk. Het voordeel van fotobehang is dat het van extreem hoge kwaliteit is en het kantoor een unieke uitstraling geeft. 

Fotobehang Ishare

 

Naast decoratie kan signing ook een praktisch doeleinde hebben. Een mooi voorbeeld van praktische signing op kantoor is melkglas folie. Met melkglas folie kun je bijvoorbeeld meer privacy creëren op kantoor, maar ook juist zorgen voor minder afleiding. 

Ook hier geldt weer dat melkglas folie geprint kan worden in je eigen huisstijl.

Melkglas folie met print

 

Signing inzetten om logo te laten zien

Als laatste is jouw kantoor/bedrijfsruimte uiteraard een goede plek om jouw logo te laten zien! Het bedrijfslogo is kenmerkend voor je bedrijf, zorg daarom dat je logo goed zichtbaar is. Met signing kun je je logo op verschillende manieren zichtbaar maken, denk bijvoorbeeld aan 3D-logo’s, peesdoeken, spandoeken, stickers en lichtbakken. Er zijn verschillende manieren om je logo perfect in beeld te laten komen, zo zorg je dat iedereen in aanraking komt met je logo. Zo creëer je herkenbaarheid onder klanten die op kantoor langskomen, maar zorgt het ook voor een eenheid op kantoor. 

 

 

 

 

 

 

Wat heb je nodig om een kantoor in te richten?

 Naast de standaard kantoorartikelen als bureau’s, bureaustoelen, computers en kantoorplanten is het een goed idee om je kantoor leuk in te richten. Zoals hierboven omschreven zijn er verschillende manieren om je kantoor in te richten: 

 • Een kantoor met weinig afleiding en veel privacy

 • Een gezellig en speels kantoor

 • Een zakelijk kantoor

 • Een informeel kantoor

 • En noem het maar op, maar belangrijk is dat je kantoor inricht op een manier wat past bij je huisstijl en bedrijf. 

 

Wat heb je qua signing nodig om je kantoor in te richten? 

 

Hoe richt je een kantoor in en hoe maak je een kantoor gezellig? 

Dit zijn serieuze vragen die ons regelmatig gesteld worden, helaas kunnen we hier geen goed antwoord op geven. Dit is namelijk geheel afhankelijk van het soort bedrijf, de wensen van het personeel en huisstijl van het bedrijf. Uiteraard kunnen we je wel helpen met inspiratie voor het kantoor op te doen. 

 

Maak je kantoor af met signing

Zoals eerder in de blog omschreven is het kantoor een belangrijke plek. Zorg daarom voor een fijne werkomgeving op kantoor. Dit kun je doen met signing, de mogelijkheden zijn eindeloos! Hetzelfde geldt voor de voordelen van signing op kantoor. Benieuwd naar de mogelijkheden voor het inzetten van signing op kantoor? Neem dan contact met ons op!

 
WhatsApp met Martijn!